Професійно-прикладна фізична підготовка як ефективний засіб розвитку фізичних якостей - Божик, М. В. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2010)
Професійно-прикладна фізична підготовка як ефективний засіб розвитку фізичних якостей