Спеціальна стенограмна підготовка ралійних екіпажів на етапі спеціалізованої базової підготовки - Рибак, Л. І. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2011)
Структура оцінок стенограм за окремими об’єктивними та суб’єктивними показниками для обох груп екіпажів подібна (особливо для оцінок за суб’єктивними показниками); форма запису стенограм до і навіть після експерименту для екіпажів обох груп далека до ідеальної і може бути істотно покращена