Удосконалення інформаційної структури процесу технічної підготовки велосипедистів - Прийма, С. Б.; Рибак, О. Ю.; Шевчук, А. М. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2012)
Аналіз отриманих результатів показує, що точність виконання учасниками експерименту рухового завдання, коли вони керуються лише суб’єктивними відчуттями, завжди нижча від точності, яка досягається при використанні експрес-інформації про величину прикладених нормальних зусиль. Застосування двокоординатного візуального та звукового індикаторів дають найвищий ефект, а дублювання експрекс-інформації по візуальному та звуковому каналах дає гірші результати, що, на нашу думку, обумовлене надмірним розсіюванням уваги.