Біотехнічні системи в стрілецьких видах спорту - Лопатьєв, А. О.; Ткачек, В. В.; Власов, А. П. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2014)
У спортивній практиці корекція рухових функцій потребує точної функціональної діагностики біоритмологічної структури рухових актів спортсменів. Методи електронного контролю біоелектричної активності м’язів дають можливість швидко діагностувати помилкові елементи рухів, а також коректувати їх.