Про побудову систем підтримки прийняття рішень для автомобільного спорту - П'янило, Я. Д.; П'янило, Г. М. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2014)
Важливою передумовою побудови ефективних ЕС є створення колективу висококваліфікованих розробників, зокрема, експертів та інженерів знань. Експерт — це людина, здатна ясно виражати свої думки, яка користується репутацією фахівця, що вміє знаходити правильні рішення проблем у конкретній предметній області. Інженер знань — людина, як правило, що має пізнання в інформатиці і штучному інтелекті і знаюча, як треба будувати ЕС.