Моделювання процесу фізичної підготовки студенток факультету дошкільної освіти - Кравчук, Т. М.; Санжарова, Н. М.; Голенкова, Ю. В. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2015)
Визначено, що вправи художньої гімнастики мають оздоровчий, розвивальний, виховний та естетичний потенціали, що робить їх дієвим засобом ППФП майбутніх вихователів дитячих дошкільних закладів. Підібрано вправи художньої гімнастики, спрямовані на здійснення ППФП студенток факультету дошкільної освіти та розроблено модель цієї підготовки в період навчання у ВНЗ.