Аналіз фаз пострілу під час виконання стрілецьких вправ - Антонов, С. В.; Демічковський, А. П.; Лопатьєв, А. О.; Ткачек, В. В. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2015)
Розглянуто рухові дії стрільців високої кваліфікації під час виконання стрілецьких вправ. Проведений хронометраж фаз процесу виконання пострілу в кульовій стрільбі та стрільбі з лука. Звернута увага на специфіку кожного з видів стрільби.