Моделювання інформаційного обміну засобами відео та мультимедійних технологій в тренувальному процесі висококваліфікованих лучників - Власов, А. П.; Івашко, М. В. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2015)
Перспективи застосування сучасних комп’ютерних технологій у спортивній підготовці необмежені. Комп’ютеризовані програмно-апаратні комплекси повинні бути доступними для більшості тренерів. Завдання останніх — навчитися ними користуватися і впроваджувати їх на користь собі та спортсменам. Завдання наукових груп та фахівців — знайти найзручніший для тренера спосіб застосування сучасних технологій. Завдання розробника програмних забезпечень — розробити інтелектуальні програми, які б допомогли тренерові ефективно проаналізувати та оцінити стрільців чи команду при підготовці до найважливіших стартів майбутнього.