Моделювання розвитку сили у юних гімнастів на початковому етапі підготовки - Худолій, О. М. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2010)
Моделювання розвитку сили у юних гімнастів на початковому етапі підготовки