Моделювання навчального процесу у фізкультурному вузі за допомогою сучасних інформаційних технологій - Осіпов, В. М.; Шилкін, Г. М.; Дядечко, І. Є. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2010)
Моделювання навчального процесу у фізкультурному вузі за допомогою сучасних інформаційних технологій