Моделювання розвитку сили у школярів 2—4 класів засобами рухливих ігор - Марченко, С. І. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2010)
Моделювання розвитку сили у школярів 2—4 класів засобами рухливих ігор