Психофізіологічні особливості цільової точності під час виконання пострілу з сучасних стрілецьких видів зброї - Калиніченко, О. М.; Лопатьєв, А. О. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2010)
Психофізіологічні особливості цільової точності під час виконання пострілу з сучасних стрілецьких видів зброї