Моделі стійкості зброї стрільців з пневматичного пістолета - Заневський, І. П.; Коростильова, Ю. С.; Михайлов, В. В. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2010)
Моделі стійкості зброї стрільців з пневматичного пістолета