Моделювання процесу навчання з дисципліни «танці в фізичній реабілітації» - Кравчук, Т. М. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2011)
У результаті проведеного дослідження було розробле- но модель процесу навчання студентів факультету фізичної культури дисципліні «Танці в фізичній реабілітації», яка включає: послідовне засвоєння знань з різних питань використання танців у фізичній реабілітації; оволодіння вміннями й навичками виконання елементів різних танцювальних напрямів, що можуть використовуватися в фізичній реабілітації; відтворення вивченого у формі тестового контролю, виконання індивідуальних навчально-дослідних завдань та визначення рівня засвоєння техніки виконання танцювальних вправ, що вивчалися.