Моделювання процесу фізичного виховання студентів вищих навчальних педагогічних закладів засобами аеробіки - Губіна, І. Ю.; Гусляєва, О. Ю.; Шахов, В. Р. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2011)
Розроблено модель процесу фізичного виховання студентів вищих педагогічних навчальних закладів засобами оздоровчої аеробіки в умовах кредитно-модульної системи навчання, яка включає послідовне засвоєння знань, умінь і навичок з різних видів аеробіки та їх відтворення у вигляді залікових комплексів.