Комп’ютерне моделювання моніторингу знань студентів вищих навчальних закладів фізичної культури - Ашанін, В. С.; Філенко, Л. В.; Нестеренко, М. С. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2011)
Представлені результати дослідження свідчать про ефективність пропонованого комп’ютерного моделювання моніторингу знань студентів та використання отриманих даних для індивідуалізації навчально-тренувального процесу. Комп’ютерне моделювання системи моніторингу знань студентів академії фізичної культури дозволило створити єдине внутривузівське середовище комп’ютерних тестів.