Особливості оцінки спортивних вимірів з використанням персонального комп’ютера - Заячук, І. М.; Благітко, Б. Я.; Власов, А. П.; Кукуюк, Ю. М. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2011)
Зроблено оцінку співмірності похибки розрахунку з порогом чутливості на коефіцієнту гармонік. Шляхом аналітичних досліджень і засобами числового експерименту показано, що мінімальне значення коефіцієнта гармонік, яке можна виявити, досягає величини 10—3 %.