Порівняльна статистична модель фізичної підготовленості студентів різних спеціальностей - Павлова, Ю.; Тулайдан, В.; Приступа, Є.; Виноградський, Б. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2011)
У результаті дослідження виявлено, що Найбільш виражене поліпшення результатів за підсумками комплексного контролю студентів виявлене для вправ на розвиток швидкості та витривалості (біг на 100 м, біг на 500 м або 1 000 м) і гнучкості (нахили тулуба вперед з положення сидячи).