Переваги процесів інформатизації для галузі фізичної культури і спорту - Пітин, Мар’ян (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2012)
Інформатизаційні процеси отримавши значну нормативно-правову підтримку зі сторони держави широко освітлюються та вивчаються у різних галузях суспільної діяльності зі збереженням пріоритетів щодо їх освітнього впливу.