Електронна система моделювання просторових рухів спортсменів - Бріскін, Ю. А.; Корягін, В. М.; Голяка, Р. Л.; Блавт, О. З. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2012)
Розроблена електронна система визначення рухів спортсменів, які виконуються в ході тренувань, використовує сенсори просторового положення на основі електромагнітних перетворювачів звукового (декілька кілогерців) діапазону частот.