Навчання юних спортсменів-автогонщиків ефективному проходженню поворотів на етапі початкової базової підготовки - Крайник, Л.; Ткачек, В.; Прийма, С.; Шевчук, А. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2013)
Отримані результати підтверджують ефективність застосуванняавторської методики, яка закладає фундамент сучасної раціональної техніки проходження поворотів на етапі початкової базової підготовки, що дозволить не тільки обійтись без переучування юних спортсменів новій техніці на наступних етапах їх багаторічного спортивного удосконалення, а й сприятиме підвищенню безпеки дорожнього руху в найближчому майбутньому, так як юні картингісти в першу чергу не спортсмени-професіонали, а майбутні кваліфіковані водії автомобільного транспорту.