Моделювання процесів навчання фізичним вправам школярів 14–15 років - Худолій, О. М.; Капкан, О. О. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2014)
Експеримент типу 22 надав змогу дослідити багатофакторну структуру процесу навчання школярів 14–15 років, уточнити оптимальні співвідношення факторів для їх використання у період навчання фізичним вправам під час уроків фізичної культури.