Моделювання як метод класифікації стану силової підготовленості хлопчиків 6—7 класів - Іващенко, О. В.; Мушкета, Р.; Худолій, О. М.; Єрмаков, С. С. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2014)
Канонічна дискримінантна функція може бути використана для оцінки і прогнозування розвитку рухових здібностей у хлопчиків 6—7 класів.