Моделювання стратегії безаварійної участі в автомобільних ралі - Кувалдіна, О. В.; Рибак, О. Ю. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2014)
Найбільш істотно знижують ризик сходу ралійних екіпажів стійкість психіки до внутрішніх та зовнішніх збиваючих чинників і втоми, швидке впрацьовування в оптимальний режим роботи, високий рівень стенограмної підготовленості, а також здатність до зниження швидкості й ризику з тактичних міркувань.