Застосування квазіортогональних поліномів в задачах обробки цифрової інформації та математичного моделювання - П’янило, Я. Д.; Собко, В. Г.; П’янило, Г. М. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2015)
На обчислення коефіцієнтів розкладу функцій в біортогональні ряди за допомогою квадратурних формул точність обчислення має суттєвий вплив, в той час як порядок квадратурної формули, починаючи з деякого, має значно менший вплив.