Інформативні показники рівня розвитку рухових здібностей у дівчаток молодших класів - Худолій, О. М.; Іващенко, О. В.; Черненко, С. О. (Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті, 2015)
У класифікації стану рухової підготовленості дівчаток молодших класів провідну роль відіграє рівень навченності вправам, рівень розвитку координаційних і силових здібностей.