Вплив оздоровчих видів фітнесу на стан та зміцнення здоров’я жінок 30-32, 40-42 років - Балабай, К. В. (Актуальні проблеми фізичного виховання і спорту, 2019)
Групові програми тренувань є ефективними і стимулють позитивні функціональні зміни в організмі, що формуються, та активно впливають на корекцію фігури. Оздоровчій фітнес повинен забезпечувати достатній і необхідний рівень технічної та фізичної підготовленості, які спрямовані на забезпечення формування та розвитку гарного самопочуття та формування здорового способу життя.