Порівняльна характеристика функціональної і рухової підготовленості хлопців і-іі курсів, які навчаються у новомосковському коледжі дніпровського державного аграрно-економічного університету - Барилко, М. Г. (Актуальні проблеми фізичного виховання і спорту, 2019)
На основі канонічних коефіцієнтів дискримінантної функції можлива класифікація хлопців І і ІІ курсів коледжу за рівнем функціональної та рухової підготовленості відповідно до їх віку, що має практичне значення для розробки ефективних програм фізичної підготовки хлопців коледжів.