Аналіз фізичної підготовленості боксерів різної кваліфікації - Кравчук, Т.; Терещенко, О. (Актуальні проблеми фізичного виховання і спорту, 2018)
У результаті порівняльного аналізу фізичної підготовленості боксерів, що мають розряди МС і КМС та боксерів І-ІІ розрядів, було виявлено, що рівень розвитку сили і гнучкості у них майже однаковий. Значною виявилася різниця між рівнем розвитку окремих швидкісних здібностей (частота рухів та рухова реакція), у боксерів вищої кваліфікації ці показники краще. Також боксери вищої кваліфікації краще орієнтуються у просторі, що було доведено експериментально.