Координація рухів: особливості оцінки силових зусиль у дівчат 17 років - Крутько, О. А. (Актуальні проблеми фізичного виховання і спорту, 2018)
Дівчата 17 років найкраще оцінюють відтворення зусилля 1/2 від максимального. У процесі фізичного виховання дівчат 17 років необхідно акцентувати увагу на формування здібності до управління рухами. Взаємозв’язок між відтворенням зусилля 1/3, 1/2 та 2/3 від максимального статистично не достовірний, що свідить про відсутність позитивного переносу навички в оцінці відтворення силових зусиль різної величини.