Порівняльна характеристика рухової підготовленості хлопців 10-11 класів ЗОШ №165 м. Харкова - Науменко, Н. І. (Актуальні проблеми фізичного виховання і спорту, 2019)
Рівень рухової підготовленості учнів 10-11-х класів оцінюється як «достатній» або «середній».