Формування індивідуального стилю бойової діяльності у шпажистів 12-13 років - Кривенцова, І. В.; Сич, Я. Д. (Актуальні проблеми фізичного виховання і спорту, 2019)
Виявлено взаємозв’язок між видами спортивної підготовки: загально-фізичної, інтелектуальної, техніко-тактичної, психологічної. Розроблена методика формування індивідуального стилю у шпажистів дає можливість виявити раціональну послідовність педагогічного впливу, спрямованого на засвоєння технічних прийомів, а також реалізацію компонентів, що забезпечують зростання спортивної майстерності.