Координація рухів: особливості оцінки різних інтервалів часу у дівчат 7 класів - Михайличенко, І. О. (Актуальні проблеми фізичного виховання і спорту, 2018)
Встановлено, що дівчата 7 класів краще оцінюють короткі інтервали часу. Оцінка тривалості часу бігу 5 і 10 с має статистично достовірний зв’язок. Між похибкою в оцінці тривалості бігу 30 і 60 с статистично достовірного зв’язку не виявлено.