Аналіз розвитку функціональної, координаційної і силової підготовленості у дівчат старшого шкільного віку - Ахімонова, В. Г. (Актуальні проблеми фізичного виховання і спорту, 2018)
У процентах приріст результатів має такі показники: стрибки з «надбавками» - 15,01%; човниковий біг 4*9 - 1,05%; згинання і розгинання рук в упорі лежачи - 6,95%; згинання і розгинання рук у висі-55,56%; вис на зігнутих руках - 41,33%; стрибок у довжину з місця- 0,95%.